City of Women

» Schenk voor de feestdagen een kadobon voor een verwenarrangement of kom vrijblijvend langs om een keuze te maken uit onze originele geschenkartikelen.
Woensdag 21 en 28 december OPEN

Nieuws & Acties
  Schenk een kadobon voor 2017 Schenk een kadobon ter waarde van een bedr...
» Lees meer
Reserveren
City of Women 2014
 

Openingsuren: Woensdag & zondag gesloten
Alle dagen van 9.00 - 22.00 enkel op afspraak.

Reserveer direct

City of Women - Wellness te Aalst

City of Women, gelegen op de grens van Oost-Vlaanderen en Brabant en op amper 15 minuten van Brussel is een oase van rust. Een professioneel team biedt u een wereldreis van wellness- en beautybehandelingen aan. Wat dacht u van een weldoende Balinese massage, een massage met warme houten stokken, een kruidenstempelmassage, ...een waaier van mogelijkheden. Ontdek nu ook Voyage du Monde, een unieke massage waarbij de golven je een vakantiegevoel geven.

Producten bestellen

Bent u tevreden over de producten die wij gebruiken? U kunt ze ook bij ons bestellen en afhalen. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op ( 0032 (0)53 / 41 42 38 ) of vul het contactformulier in.

schoonheidsBehandelingen

Op zoek naar een juiste huiddiagnose en behandeling om uw huidproblemen zoals acné, pigmentvlekken en rimpels aan te pakken? De gelaatsverzorgingen van Environ, Phytomer en Fleur's alsook microdermabrasie bieden u een goede oplossing. De lichaamsbehandeling die uw huid voorbereidt op uw vakantietijd? De lichaamsbehandelingen van Phytomer zorgen meteen voor resultaat. Of de perfecte make-up voor een avondje uit of advies voor je dagmake-up? De maquillage van Jane Iredale is de meest verzorgende minerale make-up. Pupa make-up is gebaseerd op de wereldberoemde Italiaanse mode, creativiteit en hoge kwaliteit wat de echte waarden van 'Made in Italy' samenbrengen.

Onderstaande Beauty en Wellnessbehandelingen kunt u per mail of telefonisch reserveren:

 

Banner-merken-2.jpg